El GIBAF sol·licita l’acreditació per al trienni 2019-2021

S’entenen com a grups d’innovació docent (GID) de la Universitat de Barcelona a aquells grups de docents constituïts amb la finalitat de generar i mantenir iniciatives d’innovació docent en el seu context mitjançant el desenvolupament de projectes d’innovació docent i la difusió dels seus resultats i activitats.

El GIBAF va ser reconegut com a GID al 2004, just fa 15 anys. Des del 2006 fins a l’actualitat ha estat acreditat en la modalitat de grup d’innovació docent consolidat (GIDC), i ha rebut addicionalment un ajut econòmic anual que atorga el Vicerectorat de Docència i Ordenació Acadèmica als 40 GIDC amb més puntuació. Els criteris utilitzats en el procés d’avaluació són: projectes, activitats de difusió, activitats de formació, creació de materials i recursos i premis i distincions.

Des de la darrera convocatòria (2016) l’acreditació és per tres anys. Per tant el GIBAF ha incorporat les activitats d’innovació docent al Curricul@ docent del grup realitzades en el trienni 2016-2018, que no són pas poques: 4 projectes d’innovació docent (PID), 2 projectes de recerca REDICE, 12 publicacions en revistes, 9 comunicacions a congressos i 14 cursos i seminaris impartits, principalment. El proper més de maig es farà la resolució que permetrà obtenir l’acreditació per al trienni 2019-2021.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de NOTÍCIES, Projectes i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *