Trenta-sis  estudiants col·laboren amb el GIBAF

Avui ha tingut lloc una reunió del GIBAF amb els 36 estudiants que, de manera voluntària, participen en el Projecte d’Innovació Docent «Innovació en l’ambientalització curricular de la Botànica en el grau de Farmàcia: Jardins per a la Salut» (codi 2018PID-UB/034). S’ha presentat  detalladament l’activitat, que consistirà en fer un glossari il·lustrat de morfologia botànica prenent com a exemples les plantes del jardí de la Facultat de Farmàcia, que denominem «Racons verds de la Facultat». Els estudiants tenen assignats un caràcters vegetatius i reproductors que hauran de treballar, faran les foto pertinents sobre exemples del jardí i completaran la informació amb la definició dels caràcters i el nom científic de l’espècie.

En finalitzar l’activitat, els resultats es publicaran en el Dipòsit Digital de la UB, i servirà com a recurs docent per al proper curs. Els estudiants rebran, si és el cas, fins a 0,5 punts suplementaris en la nota final un cop hagin superat l’assignatura i, també, un certificat de col·laboració docent.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Actuacions, Estudiants, Projectes i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *