La Junta de Facultat es fa ressò de l’actual REDICE del GIBAF

Avui ha tingut lloc una sessió ordinària de la Junta de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació, i en el bloc d’informació la Vicedegana acadèmica, Dra. Maria Àngels Franch, ha fet partícips als membres de la Junta del projecte REDICE atorgat al GIBAF «Evolució del sistema avaluatiu al grau de farmàcia de la Universitat de Barcelona des de la implantació de l’EEES (2009-2019)». Ha explicat que el projecte  compta a més amb la participació de la Cap d’Estudis de l’ensenyament de Farmàcia, Dra. Montserrat Miñarro, i amb el suport de l’equip deganal de la Facultat. D’altra banda ha precisat que en cap cas l’objectiu és qüestionar cap sistema d’avaluació, sinó tenir clara l’evolució dels sistemes d’avaluació en aquests darrers 10 anys, des de la implantació del grau de Farmàcia fins a l’actualitat. L’objectiu final es posar  a  disposició  dels  òrgans  de  gestió  acadèmica  (comissió  acadèmica  i  consell  d’estudis)  elements  de  reflexió  i  eines d’anàlisi  per  proposar  millores  -bones  pràctiques-  en  l’avaluació  dels  aprenentatges  i/o  en  el  programa  immediat  de  formació  del  professorat. Per aquest motiu, i per tal de facilitar la necessària recollida de dades, ha demanat col·laboració i suport als directors de departaments, coordinadors d’assignatures i representats dels estudiants.

El GIBAF vol agrair a la Vicedegana Dra. Maria Àngels Franch al seva bona disposició -en aquesta i altres iniciatives del GIBAF- i agrair-li la col·laboració.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de NOTÍCIES, Projectes, Reconeixements i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *