El GIBAF se’n vol anar a Panamà, al congrés EDUTEC 2023

El Congrés Internacional EDUTEC 2023 és una iniciativa d’EDUTEC (Associació per al desenvolupament de la Tecnologia Educativa i de les Noves Tecnologies aplicades a l’educació) que a la seva XXVI edició se celebrarà a la Universitat de Panamà els dies 15, 16 i 17 de novembre de 2023 sota el lema «Compartint amb educadors la construcció de comunitats d’aprenentatge en l’àmbit mundial».

El GIBAF hi vol participar, una edició més. Per això, ha enviat la comunicació «ChatGPT y Botánica farmacéutica: Un nuevo paradigma en el aprendizaje mediante casos clínicos», on s’explica l’experiència duta a terme aquest curs sobre l’estudi de casos clínics de plantes medicinals en Botànica farmacèutica amb l’ús del model d’IA de llenguatge generativa (ChatGPT) com una innovació per facilitar l’aprenentatge i la tasca docent. L’objectiu de l’experiència, ha estat avaluar una prova pilot amb estudiants en utilitzar ChatGPT per resoldre casos clínics sobre plantes medicinals i mesurar-ne l’efectivitat quant a la motivació. Els resultats indiquen que l’ús de ChatGPT com a eina millora l’aprenentatge, augmenta la capacitat de resolució de casos pels estudiants i redueix el temps de preparació docent.

I qui farà aquesta aportació en nom del GIBAF? El nostre ambaixador transoceànic i transatlàntic habitual, que ens ha representat, entre altres, a les edicions d’EDUTEC a Costa Rica, Equador, Perú, Xile i Argentina i, ara a Panamà… el coordinador del GIBAF en Joan Simon. Restem a l’espera que ens acceptin la comunicació i comencem a preparar les maletes…

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *