El GIBAF planifica les seves actuacions per al 2018

En un ambient distés, avui el GIBAF ha fet la una sessió de treball matinal per planificar les seves actuacions durant el 2018 i fer les necessàries previsions. S’ha acordat participar al X congrés CIDUI 2018, que tindrà lloc  enguany a Girona els dies 4, 5 i 6 de juliol, i enviar una comunicació sobre l’experiència duta a terme els darrers cursos amb  smartphones com a eina de suport en l’avaluació, i que servirà també per a l’informe final del PID Estratègies d’aprenentatge BYOD (Bring Your Own Device): l’autoavaluació a classe amb dispositius mòbils, actualment vigent. Un cop finalitzat aquest PID, es valorarà si és pertinent demanar la seva continuïtat.

Una altra decisió ha estat, després de diverses valoracions, migrar durant el 2018 els continguts del blog del GIBAF del sistema de gestió Joomla a WordPress, per les avantatges que te i la possibilitat d’obrir noves finestres del blog més enllà dels continguts actuals, com ara publicar articles d’opinió o fer-se ressò de notícies rellevants en l’àmbit de la recerca en educació universitària.

S’ha valorat positivament la participació regular del GIBAF en les darreres edicions dels congressos EDUTEC, i s’ha acordat fer-ho també a la propera edició, que tindrà lloc al novembre del 2018 a Lleida, però nos’ha decidit l’àmbit de participació, ja que no es coneixen encara els eixos d’aquesta nova edició.

Finalment, després de les experiències en l’àmbit de la recerca educativa i de la participació en tres projectes REDICE  en l’àmbit de la docència semipresencial, s’ha decidit tancar l’etapa en recerca relacionada amb aquesta docència, i quan surti la convocatòria REDICE 2018 decidirem la nova participació, en principi orientada en el camp de l’avaluació amb qüestionaris i avaluacio.

Això és el que ha donat el matí de treball, que hem aprofitat per fer un reconfortanat esmorzar de forquilla al bar Gelida, que decididament ha contribuït a millorar totes les discussions.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de NOTÍCIES i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *