Nova comunicació del GIBAF enviada al CIDUI 2018

La desena edició del CIDUI tindrà lloc al Palau de Congressos de Girona, els dies 4, 5 i 6 de juliol de 2018. Aquesta edició porta per títol “Espais d’aprenentatge: agents de canvi a la universitat”, ates que una de les conseqüències més importants de la societat del coneixement és la transformació dels espais i temps per a l’aprenentatge. En l’àmbit educatiu, les necessitats dels nous aprenents i el món virtual han obert un ventall de possibilitats dins d’aquesta temàtica.

El GIBAF, com és habitual, ha volgut participar en aquesta nova edició amb una comunicació de encaixa plenament en l’àmbit general d’aquest CIDUI. La comunicació enviada duu per títol «Ús de telèfons intel·ligents (smartphones) i Socrative com a eina d’autoavaluació: una experiència BYOD en Botànica Farmacèutica», i s’avé amb un dels eixos temàtics: espais virtuals d’aprenentatge.

Ara fa catorze anys (!) que amb el III CIDUI –com el proper, també a Girona–  el GIBAF fa fer la seva primera aportació amb la comunicació «Recorregut de simulació professional: una proposta de docència pràctica a l’ensenyament de Farmàcia», tot coincidint amb la creació de l’aleshores nou Grup d’Innovació Docent.

Enllaç X Congrés CIDUI 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de NOTÍCIES i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *