La professora Mercè Pallàs, col·laboradora del GIBAF, al rectorat de la UB

Avui ha pres possessió del càrrec de Vicerectora  de Personal Docent i Investigador la professora Mercè Pallàs, que a les darreres eleccions a rectorat de la UB va formar part de la candidatura del Dr. Joan Elias i que va resultar guanyadora. L’acte, presidit pel nou Rector, ha tingut lloc a la Sala de Juntes del rectorat, i hi han assistit diversos membres del GIBAF i altres companys de la Facultat.

Catedràtica de Farmacologia, Mercè Pallàs va ser durant sis anys (2005-2010) cap de la Secció de Farmacologia del Departament de Farmacologia, Toxicologia i Química Terapèutica, i des del 2010 ha estat vicedegana d’Afers Acadèmics i Estudiants de la Facultat de Farmàcia. És membre de l’Institut de Neurociències de la UB, del Grup de Recerca Consolidat en Envelliment i Neurodegeneració (GREN) i dels Grups d’Innovació Docent Consolidats MICOMFAR (Millora de les competències professional dels estudiants de Farmàcia) i ORFILA.

Bona amiga dels membres del GIBAF, ha seguit sempre d’a prop i amb interès les nostres activitats, i n’ ha participat en algunes, com ara «Viure la Botànica» i ens ha assessorat en diverses ocasions, com ara col·laborant en el REDICE «La semipresencialitat en el grau: situació actual i disseny de bones pràctiques docents», on va aportar la seva experiència com a membre de la comissió de semipresencialitat de la UB. També hem compartit amb ella, des de fa temps,  bones estones en diferents congressos de docència.

Des del GIBAF la felicitem pel nou càrrec, i li desitgem la millor sort i tots els èxits possibles en aquesta nova etapa que ara enceta.

Més informació: http://www.ub.edu/web/ub/ca/menu_eines/noticies/2016/12/047.html

Enllaç amb el vídeo: http://www.ub.edu/ubtv/video/presa-de-possessio-del-nou-equip-rectoral

Aquesta entrada s'ha publicat dins de NOTÍCIES i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *