Joan Simon convidat com a ponent de «Es-TIC al dia en docència universitària?» a la 9a Trobada de Professorat de Ciències de la Salut

Ben aviat tindrà lloc la 9a edició de la Trobada de Professorat de Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona, que se celebrarà entre l’1 i el 3 de febrer de 2017 a l’INEFC – Centre de Barcelona, i en les què el GIBAF ha participar en totes les edicions els darrers 18 anys.

El Comitè organitzador ha convidat com a ponent al coordinador del GIBAF, Joan Simon, per a participar a la taula rodona  «Es-TIC al dia en docència universitària?», amb les següents preguntes clau:  cal prohibir l’ús de l’smartphone a les aules o hem d’aprofitar-ne les utilitats com a eina docent? Som capaços de gestionar aules amb nadius digitals mentre una part del claustre no coneix Twitter ni els avantatges de moltes APP? Què ens aporta en la millora de la docència l’ús de les TIC i què perdem si deixem de banda l’ensenyament-aprenentatge més tradicional?.  Participaran també com a ponents Óscar García (Medicina i Ciències de la Salut – UB)  i Maria Izquierdo (Nutrició Humana i Dietètica – UB). La temàtica d’aquesta taula rodona enllaça amb l’àmbit del nou PID que recentment ha demanat el GIBAF.

Enllaç: informació sobre la 9a Trobada

Aquesta entrada s'ha publicat dins de NOTÍCIES i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *