El GIBAF lliura un diploma de col·laboració docent de la UB a María José Alonso, vocal de Plantes Medicinals i Homeopatia del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona

María José Alonso, vocal de Plantes Medicinals i Homeopatia del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona ha  impartit avui un seminari sobre les plantes medicinals al segle XXI a estudiants de l’assignatura Botànica Farmacèutica, amb l’assistència d’uns 120 estudiants. És el tercer curs consecutiu que podem comptar amb la seva col·laboració, que representa una aproximació a la professió per als estudiants de primer curs, a banda d’altres col·laboracions com ara assessorament a estudiants en els Treballs de Fi de Grau.

Per aquest motiu el GIBAF va impulsar a finals del darrer curs acadèmic la sol·licitud el reconeixement de la seva col·laboració amb un diploma de col·laboració docent  UB, que va ser informat favorablement per la comissió Acadèmica de la Facultat i signat pel degà de la Facultat. En el seminari d’avui, els membres del GIBAF li han fet el lliurament.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de NOTÍCIES i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *