Col·laboració del deganat de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació i el GIBAF

En la programació de la 2a anualitat (octubre 2019–octubre 2020) del projecte «Innovació en l’ambientalització curricular de la Botànica en el grau de Farmàcia: Jardins per a la Salut» (codi 2018PID-UB/034) està previst culminar els treballs de preparació dels textos i fitxes vinculats de les espècies del Jardí de la Facultat, per tal que siguin accessibles als estudiants, professors i visitants, a través de l’enllaç a una web específica mitjançant un codi QR instal·lat a l’etiqueta de cada espècie.

Seguint el model emprat al Jardí Ferran Soldevila de l’edifici històric de plaça Universitat, es proposa seguir el mateix sistema d’etiqueta, dissenyat per la Unitat de Manteniment de l’Àrea d’Infraestructures i Serveis Generals de la UB, responsable de la direcció de la jardineria de la universitat i també del recinte de la facultat, al campus de Pedralbes.

Les característiques tècniques (material del suport i placa, sistema de gravació, resistència a meteorologia i reg, mida de lletra, inclinació de 45° del capçal per a captació del codi QR amb dispositiu mòbil, etc.) han estat validades després de fa més de dos anys d’instal·lació al Jardí Ferran Soldevila i, d’acord amb la Unitat, es proposa la instal·lació de plaques idèntiques al Jardí de la facultat.

Després de presentar el pressupost a l’equip deganal, aquest ha decidit finançar 25 plaques per un import de 1.519 €. El GIBAF també ha cofinançat aquet projecte amb l’edició de 250 exemplars de l’itinerari botànic del Jardí, que permet de forma guiada  una visita autònoma.

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *