Estudiants i GIBAF publiquen un glossari bàsic de Botànica

Avui ha estat publicat al Dipòsit Digital de la UB un glossari il·lustrat realitzat per 35 estudiants de l’assignatura Botànica Farmacèutica del grau de Farmàcia dels grups M2, M3 i T3, amb el títol «Glossari il·lustrat de morfologia botànica bàsica. Racons verds: aportació al coneixement morfològic dels espermatòfits».

La confecció d’aquest glossari s’emmarca en els resultats del projecte d’innovació docent «Innovació en l’ambientalització curricular de la Botànica en el grau de Farmàcia: Jardins per a la Salut» (codi 2018PID-UB/034) del Grup d’Innovació Docent de Botànica Aplicada a les Ciències Farmacèutiques (GIBAF).

El glossari, amb 156 pàgines, s’ha il·lustrat a partir de fotografies fetes pels estudiants sobre detalls morfològics de les espècies del jardí de la Facultat de Farmàcia. En conjunt, s’han descrit i il·lustrat 80 caràcters d’organografia vegetativa i reproductora d’espermatòfits i constitueix un nou recurs docent en obert a utilitzar el els següents cursos.

Aquest treball s’ha dut a terme de forma voluntària, tutoritzada i restringida en tres grups de teoria i ha repercutit fins a 0,5 punts sobre la nota final un cop s’ha superat l’assignatura.

Enllaç al glossari: http://hdl.handle.net/2445/134377

Aquesta entrada ha esta publicada en Estudiants, Projectes, Publicacions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *