Joan Simon presenta l’avançament de l’informe HORIZON 2017 a les 9a Trobades

Amb motiu de la preparació la taula-debat «Es-TIC al dia en docència universitària?» a les IX Trobades de Professorat de Ciències de la Salut, Joan Simon s’ha entretingut en traduir al català la versió preliminar de l’Informe HORIZON 2017 d’Educació Superior. L’informe HORIZON està tutelat pel New Media Consortium (NMC) i ja porta 11 edicions consecutives -en la seva versió per a universitats-  comptant la d’aquest any 2017 . Així, cada any, un grup d’experts internacionals prepara l’informe mitjançant un espai de treball col·laboratiu en línia Wiki que es pot consultar en temps real en aquesta adreça.

L’informe HORIZON de 2017 identifica, com ja és habitual, 18 temes rellevants i punters amb l’objectiu d’orientar en la planificació i la presa de decisions dins el sector de la tecnologia educativa: 6 tendències clau per accelerar l’adopció de la tecnologia, 6 reptes importants per a l’adopció de tecnologia, i 6 desenvolupaments tecnològics que es creuen importants.

La presentació en el marc de la taula-debat «Es-TIC al dia en docència universitària?» fa un viatge molt ràpid per les principals tendències, reptes i tecnologies de l’informe, però des d’una vessant crítica i de reflexió a l’entorn de tres qüestions que poden donar peu al posterior debat. Aquestes qüestions són:

Aquesta entrada s'ha publicat dins de NOTÍCIES i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *