El GIBAF organitza una Jornada de treball sobre docència i Botànica el 23-N 

El pròxim 23 de novembre al matí, tindrà lloc a l’Aula Ramon y Cajal de l’edifici històric de la UB una Jornada de treball sobre docència i Botànica en temps de crisi. L’organització, a càrrec del GIBAF, té el suport l’IDP-ICE de la UB i de la Xarxa Vives d’Universitats (XVU). A la jornada i hi participarà professorat de Botànica de les universitats de la XVU i comptarà amb l’assistència de la vicerectora de Política Docent de la UB, del vicerector de Relacions Institucionals, Comunicació i Política Lingüística de la UB i representació de la XVU. La participació podrà ser presencial o en línia. 

En la jornada, es presentaran els resultats del projecte REDICE del GIBAF “COVID19 com a motor de canvi en la docència universitària: anàlisi del redisseny de la Botànica en la Xarxa Vives d’Universitats”. D’altra banda, en tres de taules rodones es consideraran aspectes sobre els reptes, problemes i  solucions de la docència teòrica i pràctica en  Botànica, amb la voluntat d’afavorir la màxima participació. 

A través de diversos col·legues hem fet difusió a totes les universitats intentant arribar a tot el professorat implicat en Botànica. Està previst fer una acreditació de participació a través de l’IDP-ICE. 

Trobareu tota la informació actualitzada en aquesta pàgina especial del nostre blog sobre la jornada 

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *