El GIBAF aporta la seva visió en bones pràctiques d’avaluació

La feina duta a terme pel GIBAF en diferents àmbits ha estat coneguda per diversos col·legues, i ha fet que sovint hagi estat demanada la seva col·laboració. Aquest ha estat el cas del projecte  REDICE20-2380 titulat “Anàlisi de les pràctiques d’avaluació en entorns de docència mixta orientada al desenvolupament de les competències transversals” impulsat per Elena Cano, del Departament de Didàctica i Organització Educativa.

En aquest cas, s’ha fet una excel·lent infografia interactiva amb les 12 característiques que poden tenir les bones pràctiques d’avaluació suportades per tecnologia, agrupades en 4 trets principals. Es tracta una infografia molt acurada i documentada. A l’enllaç indicat, es pot observar que per cada característica hi ha un signe + que porta a una experiència que hem trobat que val la pena difondre.  En el nostre cas, el GIBAF ha participat en l’exemple de bona pràctica número 10 sobre: És fàcil d’usar i fa més viable la pràctica d’avaluació.

Volen agrair a Elena Cano la possibilitat de visualitzar les iniciatives del GIBAF emmarcant-les en un context transversal com són les competències transversals.

Enllaç al Dipòsit Digital UB 

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *