Un GIBAF molt actiu a l’inici del nou curs 2021-22

A l’entrada del curs 2021-2022, el GIBAF ha continuat plantejant-se nous reptes. En primer lloc, amb la seva participació (novembre 2021) al XXIV Congrés Internacional EDUTEC 2021, a la  Universitat de Buenos Aires, amb la comunicació “COVID19 como motor de cambio en la docencia universitaria en Botánica: experiència en la Red Vives de Universidades”  i l’enviament del treball in extenso amb el títol  “COVID19 y nuevos retos en la docencia de Botánica: la respuesta en la Red Vives de Universidades“. D’altra banda, en Joan Simon participarà en el mateix congrés amb la coordinació de la sessió  «El acompañamiento pedagógico virtual vs el presencial»

D’altra banda, el GIBAF ha presentat al setembre la petició del nou PID de caràcter transversal “Aproximació a la professió en una assignatura de primer curs del grau de Farmàcia”, pendent de resolució, amb la col·laboració de Lyda Halbaut, coordinadora del Grup d’Innovació Docent en Tecnologia Farmacèutica (GIDTF).

A més, el GIBAF ha impulsat amb èxit un assaig en docència semipresencial per l’assignatura de Botànica Farmacèutica, que començarà el febrer del 2022, adreçat a estudiants repetidors, amb el vistiplau de la cap d’estudis de Farmàcia, i que compta a hores d’ara amb 80 estudiants inscrits.

Finalment, el GIBAF té encara prevista la programació una jornada de treball per al novembre de docència i Botànica, on s’aportaran els resultats del projecte vigent  REDICE  “COVID19 com a motor de canvi en la docència universitària: anàlisi del redisseny de la Botànica en la Xarxa Vives d’Universitats” amb la participació del professorat que ha col·laborat aportant experiències i d’autoritats acadèmiques de la UB. Un munt de reptes per al GIBAF en l’inici del nou curs 2021-22.

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *