Visites botàniques UB per a estudiants de Farmàcia

Ahir es van fer dues visites botàniques al Jardí Ferran Soldevila de l’Edifici Històric de la UB, amb 50 estudiants de l’assignatura Botànica Farmacèutica guiats per professorat del GIBAF, en el marc de les activitats formatives complementàries de l’assignatura. El treball de cada estudiant va consistir en fer fotos d’un mínim de 5 plantes del jardí, afegint-hi com a informació el nom científic de l’espècie i de la família, la distribució geogràfica i informació recent de sobre aspectes sanitaris.  Per obtenir part de la informació, van utilitzar els codis QR que es van col·locar en el transcurs del  projecte d’innovació docent «Jardins per a la salut: aprenentatge servei a Botànica farmacèutica».

D’altra banda, professorat del GIBAF participa en les visites guiades tant al jardí Ferran Soldevila com als jardins de la Finca Agustí Pedro i Pons, que de forma periòdica organitza la UB.

Més informació a: http://www.ub.edu/laubdivulga/visitesbotaniques/

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Actuacions, NOTÍCIES i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *