Una experiència molt mediàtica del GIBAF sobre competències transversal: «Primera Trobada sobre Plantes d’Ús Alimentari»

La Primera Trobada sobre Plantes d’Ús Alimentari, amb el tema «Legums secs: botànica i salut», s’ha dut a terme el dia 22 de maig a la Sala de les Voltes de l’edifici Masia del Campus de l’Alimentació de Torribera, amb assistència de professors i alumnes.

Els estudiants de l’assignatura optativa «Plantes d’Ús Alimentari» de Nutrició Humana i Dietètica van protagonitzar l’acte amb en cinc microponències del programa. El conjunt dels treballs, és a dir, la part botànica i la part nutricional, s’ha publicat en forma d’opuscle, i s’ha inclòs al Dipòsit Digital de la UB. D’altra banda, la gravació de l’acte està a disposició pública al repositori de UBTV..

Aquesta experiència forma part d’un Projecte d’Innovació Docent (PID) del GIBAF i coordinat per Carles Benedí, per tal de treballar les competències transversals en Nutrició Humana i Dietètica. Va tenir un ampli resó mediàtic a les webs institucionals de la Facultat de Farmàcia, del campus de l’Alimentació de Torribera, als blogs del CRAI de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació, a UBTV i al canal YouTube d’Officinalis.com.

Enllaços:

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de NOTÍCIES i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *