El GIBAF sol·licita la renovació de l’acreditadió com a Grup d’Innovació Docent consolidat

D’acord amb el model de gestió dels Grups d’Innovació Docents (GDI) de la UB, Joan Simon com a coordinador ha demanat l’avaluació de l’activitat del GIBAF durant el bienni 2011-2012 per tal d’assolir la seva acreditació com a Grup d’Innovació Docent Consolidat (GDIC) per al bienni 2013-2014. La puntuació mínima perquè un GID sigui acreditat com GDIC és de 80 punts, nombre superat amb escreix amb les activitats del GIBAF ja incloses en l’aplicació del gestor de GID-2013 facilitat pel PMID.

Els 40 GID que hagin assolit les puntuacions més altes obtindran la denominació de grups d’innovació docent “consolidats”. En cas de ser reconegut com a GIDC es podrà accedir a l’ajut econòmic anual atorgat pel PMID que es mantindrà pels dos anys següents a la data de la resolució. 

La previsió inicial és que durant la primera quinzena del mes de febrer de 2014 es pugui fer pública la resolució del procés d’acreditació.

El GIBAF va ser reconegut com a GID al 2004 -fa ja 10 anys- i des del 2006 fins a l’actualitat ho ha estat en la modalitat de GDIC.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de NOTÍCIES i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *