El GIBAF participa en el congrés CIDUI 2021

Amb el lema “Més enllà de les competències: nous reptes en la societat digital”, s’ha dut a terme els dies 29, 30 de juny, 1 i 2 de juliol l’onzena edició del congrés CIDUI, que aquest cop ha tingut lloc de forma virtual. Per part del GIBAF, en Cèsar Blanché va presentar el primer dia de congrés la presentació oral  “El jardí de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació, un nou espai d’aprenentatge”.

En aquesta aportació s’ha explicat la conversió d’un jardí de lleure i zona d’aparcament a la Facultat en un nou recurs docent per a les assignatures que estudien l’ús de la biodiversitat vegetal en Ciències de la Salut. L’experiència s’ha dut a terme amb la participació dels estudiants del grau de Farmàcia en un pla d’aprenentatge-servei i s’inscriu el marc de l’ambientalització curricular del grau, del programa Racons Verds de la UB i de l’ús de la tecnologia (etiquetes QR i ús del web) com a suport a l’aprenentatge universitari.

Atès el poc temps disponible (7 minuts), la part central de la comunicació corresponia a un vídeo de 4 minuts titulat “Biodiversitat a l’abast: El jardí del campus” i que era inclòs com a primícia. Lamentablement, problemes tècnics van dificultar el correcte seguiment de l’emissió, i en Cèsar Blanché va haver de posar molt ofici per finalitzar la presentació. En tot cas, la publicació del treball a la revista CIDUI inclourà tots els resultats.

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *