El GIBAF participa al XIX congrès internacional EDUTEC-2016

Del 9 al 11 de novembre, ha tingut lloc el XIX Congrés Internacional EDUTEC 2016 a la Facultat d’Educació de la  Universitat d’Alacant, per iniciativa de l’ Associació per al Desenvolupament de la Tecnologia Educativa i de les Noves Tecnologies aplicades a l’educació (EDUTEC). Aquesta XIX edició ha comptat amb més de 1.100 inscrits entre aquells que han assistit de manera presencial i els qui ho han fet de forma virtual i més de 500 ponències i tallers. 

EDUTEC 2016 s’ha centrat a analitzar la vinculació entre la tecnologia, la innovació i la recerca en els processos d’ensenyament-aprenentatge. L’objectiu és compartir experiències i recerques sobre les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, les denominades TIC, o més aviat TAC, Tecnologies de l’Aprenentatge i el Coneixement, en els diversos contextes educatius formals, no formals i informals.

Joan Simon ha presentat la comunicació del GIBAF «Propuestas metodológicas para la implementación de una estrategia de e-training», on es descriuen i comparen dues experiències d’e-training en competències específiques mitjançant qüestionaris autoavaluatius  per a una assignatura de primer curs universitari en el grau de Farmàcia (cursos 2014-2015 i 2015-2016), implementades amb aplicacions TIC i incloses dins de les activitats d’avaluació contínua de l’estudiant.

La propera edició, en 2017, tindrà lloc Santiago de Xile, i confiem que el GIBAF hi tornarà a participar.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de NOTÍCIES i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *