Col·laboració del GIBAF en l’impuls del voluntariat ambiental a la UB

Durant aquest darrer trimestre des de l’OSSMA s’impulsa el projecte «Autòpsia de residus», en col·laboració amb Rezero , entitat que treballa per promoure la prevenció de residus.

El projecte preveu fer una campanya de comunicació sobre els residus a la UB, feta per estudiants per a estudiants, i que té com a principal objectiu sensibilitzar sobre la producció innecessària de residus. Els estudiants que hi participin primer faran una caracterització tècnica dels residus(l’autòpsia), obrint les bosses generades en un edifici al llarg d’un dia. La Unitat d’Audiovisuals gravarà aquesta autòpsia i farà un vídeo curt per xarxes socials, i un altre més llarg tipus reportatge per a web, formació i altres entorns.

Óscar Marcos (OSSMA), bon coneixedor i col·laborador de les activitats i projectes del GIBAF, va contactar amb nosaltres per contribuir amb el reclutament d’estudiants.  Per part del GIBAF, en Cèsar Blanché va aconseguir la participació de tres estudiants (Anna Casas, Sergi Llorente i Judit Vives) de l’assignatura «Iniciació al Treball de Laboratori» de primer curs. El proper dia 19 de novembre s’ha programat la realització de la caracterització de residus (l’autòpsia) al pati de residus de la nostra Facultat.

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *