Acceptada una comunicació del GIBAF al XX International Botanical Congress 2024

Arrelat en la tradició de la Botànica Sistemàtica, els International Botanical Congress (IBC) s’han convertit en un fòrum integrat de coneixement del món vegetal. L’IBC té lloc cada sis anys, i la vintena edició era previst que tingués lloc el 2023 al Brasil després del de Shenzhen (Xina) 2017. Malauradament, la difícil situació provocada per la pandèmia mundial va fer fet impossible organitzar aquest gran esdeveniment al Brasil el 2023, i ara tindrà lloc del 24 al 27 del mes de juny vinent a Madrid.

La participació del GIBAF en congressos de caire internacional és habitual, però sempre en fòrums de caràcter docent molt transversal, però no específicament botànics. Ara, el GIBAF s’ha decidit a participar en el de més rellevància botànica (IBC) per tal d’aportar la seva experiència en un estudi de cas sobre l’ús del material vegetal dels campus universitaris com a recurs docent de Botànica.

La comunicació del GIBAF duu per títol «University Campuses as Botanical Classrooms: Ten Years of Innovative Teaching» i analitza les 25 activitats programades en el marc de projectes d’innovació docent, durant el període 2014-2014 en els següents sis àmbits: aprenentatge-servei, organografia i morfologia botànica d’espermatòfits, creació de recursos docents per estudiants, ambientalització curricular, promoció del valor patrimonial dels campus i Objectius de Desenvolupament Sostenibles (ODS).

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *