Mega-agraïment i bons desitjos per la jubilació del nostre company Carles Benedí

Amb barreja d’emoció i (molta) gratitud ens cal anunciar la jubilació efectiva del nostre estimat company, en Carles Benedí. Després de dècades de dedicació incansable a la botànica i a la nostra comunitat científica, el Carles inicia una nova etapa en la seva vida.

En Carles ha estat un pilar fonamental del GIBAF durant molts anys… de fet, l’alma mater!. La seva passió per la botànica, el seu rigor científic i la seva generositat han deixat un molt bon record en el nostre grup.

Però més enllà dels seus mèrits acadèmics, volem destacar la qualitat humana d’en Carles.  El seu entusiasme contagiós, el seu sentit de l’humor, a voltes àcid i cínic, i la seva disposició a ajudar els altres han fet d’ell un company que de segur trobarem a faltar.

Carles, et desitgem el millor en aquesta nova etapa. Esperem que gaudeixis de més temps per a les teves passions personals (música inclosa), per continuar amb la lectura i per continuar explorant el fascinant món de les plantes, ara sense les pressions acadèmiques.

El teu llegat al GIBAF és enorme i ja veurem si el GIBAF pot perdurar sense tu.  Gràcies per tot el que has fet per nosaltres. I, per descomptat, les portes del GIBAF sempre estaran obertes per a tu.

Amb tot el nostre afecte i gratitud,

L’equip (restant) del GIBAF

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Agraïments i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *