El GIBAF impulsa el nou cicle formatiu «+ que plantes·2020»

Durant el trienni 2014-2016, el GIBAF va participar en el programa de formació del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona (COFB) amb un cicle de conferències anomenat “+ QUE PLANTES” adreçat a col·legiats, però obert també a estudiants de Farmàcia, que tenia lloc a la seu del COFB. Aquesta curs, el GIBAF ha impulsat de nou aquest cicle, però ara adreçat a estudiants de Botànica farmacèutica i que te lloc a la mateixa Facultat.

El cicle consta de 5 xerrades que, de forma transversal, amplien els continguts de teoria amb altres com ara història, simbologia, usos, alimentació, toxicologia, farmacologia, etc. Les conferències s’han programat de forma quinzenal els mesos d’abril i maig.

S’han inscrit a aquest cicle un total  66 estudiants dels grups M1, M3 i T1 de Botància farmacèutica, i les xerrades programades són: l’ amanita, una trilogia:  comestible, mortal i màgica (5 de març); el cascall i l’opi: regal celestial o diabòlic? (19 de març); el cànnabis: la planta més polivalent (2 d’abril); la poma, la fruita prohibida?: diversitat i alimentació (16 d’abril) i la màgia de la mandràgora: botànica, simbologia i usos (30 d’abril). Els estudiants participants rebran un diploma acreditatiu d’aprofitament.

Aquesta entrada ha esta publicada en Estudiants, NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *