El GIBAF etiqueta el jardí de la Facultat per Sant Jordi 2021

Com a culminació del projecte «Innovació en l’ambientalització curricular de la Botànica en el grau de Farmàcia: Jardins per a la Salut», el GIBAF ha promogut i dut a terme l’etiquetatge de 25 exemplars d’espècies emblemàtiques al jardí de la Facultat. Aquestes etiquetes porten associat un codi QR que enllaça a informació addicional sobre l’espècie en qüestió: descripció botànica, distribució, usos, etc. A més, s’ha obert un espai a la web de la facultat (enllaç) que afavoreix el patrimoni del jardí, amb informació sobre la història del jardí, el catàleg florístic, 25 fitxes d’espècies emblemàtiques i una guia botànica.

En el sistema d’etiquetatge, s’ha seguit el model emprat al Jardí Ferran Soldevila de l’edifici històric de plaça Universitat, dissenyat per la Unitat de Manteniment de l’Àrea d’Infraestructures i Serveis Generals de la UB. Per acord de l’equip deganal. l’etiquetatge ha estat finançat a càrrec del pressupost de la Facultat. A banda, s’ha fet un nou tiratge de l’itinerari botànic del jardí, que permet de forma autònoma una visita autònoma.

Per a la diada de Sant Jordi d’enguany, tot està llest i disponible. La Facultat compta amb un  nou recurs que desenvolupa el coneixement de la biodiversitat del campus de la Facultat. Aquesta iniciativa, a més,  coincideix amb un dels «Reptes verds: per un campus més sostenible», inclosos en el  projecte europeu UNI-ECO, del qual forma part la UB.

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *