En el context del projecte “COVID19 com a motor de canvi en la docència universitària: anàlisi del redisseny de la Botànica en la Xarxa Vives d’Universitats”, i després de dissenyar l’eina de recollida de dades, i la prova pilot associada, donem per finalitzada la recollida de dades.
El resultat s’ha concretat amb la participació de 23 professors i professores de 13 universitats de la Xarxa Vives d’Universitats (Universitat d’Alacant, Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat CEU Cardenal Herrera, Universitat de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat de les Illes Balears, Universitat de Lleida, Universitat de Perpinyà Via Domícia, Universitat de València, Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, Universitat Jaume I, Universitat Miguel Hernández d’Elx, Universitat Pompeu Fabra, Universitat Pompeu Fabra).
S’han documentat un total de 52 activitats docents per a 10 graus diferents (Biologia, Biologia Ambiental, Biotecnologia, Ciències Ambientals, Ciències del Mar, Enginyeria Agroalimentària i Agroambiental, Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural, Enginyeria Forestal i del Medi Natural, Farmàcia i Licence Sciences de la Vie), tant en docència botànica teòrica com pràctica.
D’acord amb la programació, un cop finalitzada la recollida de dades procedirem a la seva anàlisi. Comptem en poder dur a terme la presentació pública de resultats de forma presencial cap a la tardor d’enguany en una jornada de treball.
Des del GIBAF volem agrair a tots els que han col·laborat amb l’aportació de dades, i que seran degudament informats dels resultats.