Concessió de la distinció Jaume Vicens Vives 2014 a Joan Simon

El passat 12 de maig informàvem que, per iniciativa del deganat de la Facultat de Farmàcia i del vicerectorat de Política Docent, el Consell Social  de la UB va presentar la candidatura de Joan Simon per a optar al  Distinció Vicens Vives 2014 a la qualitat universitària que atorga la Generalitat de Catalunya.

Hem sabut, a través de la sala de premsa de la Generalitat, que el Govern  ja ha aprovat la concessió de les distincions Jaume Vicens Vives 2014 a la qualitat docent universitària a diferents professors i projectes de les universitats catalanes. Un dels quatre premiats en la modalitat individual ha estat el coordinador del GIBAF, Joan Simon, que ja ha començat a rebre felicitacions. La notícia també ha estat publicada de forma rellevant en la portada principal de la Ubweb i a la web de la Facultat de Farmàcia.

El lliurament del guardó es farà en l’acte d’inauguració del curs acadèmic del Sistema universitari català, que enguany tindrà lloc el dia 8 de setembre a  la Universitat de Lleida.

Enllaç al DOGC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de NOTÍCIES i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *