112 estudiants participen en un seminari de formació impulsat pel GIBAF

Amb l’objectiu d’aproximar els estudiants a la pràctica professional, el GIBAF ha promogut un any més un seminari sobre l’ús de les plantes medicinals al segle XXI. El seminari va ser impartit per María José Alonso,  vocal de Plantes Medicinals i Homeopatia del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, amb la participació de 112 estudiants de Botànica Farmacèutica que rebran un certificat d’assistència signat per la Vicedegana acadèmica de la Facultat de Farmàcia, Mercè Pallàs, i el coordinador del GIBAF, Joan Simon.

En el seminari, María José Alonso va remarcar les diverses categories dels productes a base de plantes medicinals, va fer  un resum del consum actual de plantes medicinals amb detall del perfil del consumidor, les vies d’informació utilitzades i per a quines patologies s’usen. Finalment, va remarcar la importància del consell farmacèutic en l’àmbit de les plantes medicinals, les sortides professionals per a farmacèutics en aquest àmbit i la necessitat d’una bona formació a nivell de grau i també de postgrau.

María José Alonso va rebre el curs passat, per iniciativa del GIBAF, un diploma de col·laboració Docent per part de la Facultat de Farmàcia com reconeixement de la seva participació tant en seminaris de formació com en l’assessorament en alguns Treballs de Fi de Grau.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de NOTÍCIES i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *