El GIBAF tanca el 2022 amb una ampliació del PID

Hem rebut recentment la comunicació del RIMDA per la que s’aprova la pròrroga per al curs 2022-2023 del projecte del GIBAF «Aproximació a la professió en una assignatura de primer curs del grau de Farmàcia» (2021PID-UB/017).

En el projecte inicial, del que hi havia previst per fer un projecte conjunt que finalitzés amb la realització de l’App integradora de recursos sobre plantes medicinals, no s’ha complert parcialment per la resposta dels estudiants al repte. Amb tot, l’App batejada amb el nom Bot+Farm, és del tot funcional però incompleta quant als seus continguts. Els resultats preliminars es presentaran a la XI Trobada de professors de Ciències de la Salut el proper mes de febre del 2023.

La valoració interna en el curs 2021-22, és que aquesta activitat es va plantejar als estudiants durant el mes de maig per tal de fer-ho coincidir amb el temari. Però en el mes de maig, els estudiants s’han vist sobrepassats d’agenda atès que venien de dos cursos pandèmics amb molta virtualitat. Aquest ha estat, al nostre entendre, el motiu d’una participació molt per sota del que és habitual.  És per aquest motiu, que el GIBAF va proposar allargar el projecte al curs 2022-2023 (segon semestre) per a intentar corregir aquesta la implicació dels estudiants.  I ara, que se’ns ha concedit, emprendrem forces renovades el curs 2022-23 per completar l’App.

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *