Adjudicat al GIBAF el cinquè projecte RECIDE

Recentment, el director de l’IDP-ICE ens han comunicat la resolució de la convocatòria d’ajuts a la recerca en docència universitària REDICE-20 – ESPECIAL COVID19, del programa de Recerca en docència universitària (REDICE).  En aquesta convocatòria, el GIBAF va presentar el projecte COVID19 com a motor de canvi en la docència universitària: anàlisi del redisseny de la Botànica en la Xarxa Vives d’Universitats.

L’objectiu principal del projecte és la identificació i l’anàlisi dels recursos i les noves metodologies creats entorn de la situació de pandèmia en l’àmbit de la Botànica a la Xarxa Vives d’Universitats (XVU), per tal de determinar la seva perdurabilitat com a  motor de canvi en el redisseny de les assignatures implicades. La previsió és tancar el projecte amb una sessió de treball conjunta entre els participants i explorar la possible consolidació d’una xarxa de col·laboració en el marc de la XVU.

Aquest és el cinquè projecte consecutiu adjudicat al GIBAF i, a diferencia dels anteriors,  en aquest el GIBAF participarà amb fons propis en el cofinançament integral de l’ajut.

Enllaç a la resolució

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *