Atorgat un REDICE-14 al GIBAF sobre semipresencialitat

A finals d’abril vàrem rebre la comunicació del director de l’ICE, Dr. Antoni Sans, que ens ha estat atorgat el projecte «La semipresencialitat en el grau:  situació actual i  disseny de bones pràctiques docents», en l’edició 2014 del projectes REDICE, amb un finançament del 90 % del sol·licitat. En una notícia en aquest mateix bloc del 6 de març explicàvem l’objectiu d’aquest projecte.

El passat 23 de gener, el GIBAF va presentar al vicerector de Política Docent de la UB, Dr. Manel Viader,  el projecte  genèric «La docència semipresencial com a resposta als nous reptes universitaris» 2010-2017. La primera fase (2010-2013), ja conclosa i amb resultats publicats, va consistir en estudi sobre la docència semipresencial a la Xarxa Vives d’Universitats. En la segona fase (2014-2015) s’ha iniciat un estudi sobre la situació actual i les iniciatives dutes a terme a la UB i proposta de disseny de bones pràctiques docents i inclou el projecte REDICE concedit. En la tercera i darrera fase  (2016-2017) es preveu fer un estudi sobre la situació actual i les iniciatives dutes a terme a les universitats catalanes i  disseny definitiu de bones pràctiques docents.

Aquestes fases d’estudi esglaonades van rebre el suport explícit del vicerector Viader  a la Comissió Acadèmica de Consell de Govern, on va comunicar que els resultats es posarien a disposició de la Comissió de Semipresencialitat de la UB i de la mateixa Comissió Acadèmica.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de NOTÍCIES i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *