El GIBAF al congrés EDUTEC 2013 a Costa Rica

EDUTEC

Amb el lema «Educació i tecnologia: una oportunitat per impulsar el desenvolupament», va tenir lloc els passats  6 i 7 novembre 2013 la XVI edició del congrés internacional EDUTEC, amb l’objectiu és construir un espai d'anàlisi i discussió per disseminar, reflexionar i valorar propostes que fomentin la integració de les tecnologies de la informació i comunicació (TIC) en els processos educatius. El GIBAF ja va participar l’any 2010 a la XIII edició EDUTEC, a Bilbao, amb la comunicació «Canal Youtube officinalis.com: Estrategias para el uso de recursos de video 2.0 en el proceso de enseñanza-aprendizaje universitario».

El Congrès internacional EDUTEC 2013 es va celebrar a San José, Costa Rica, i va tenir com a anfitriona  la Universidad Estatal a Distancia (UNED) de Costa Rica. El congrés es organitzar al voltant de tres eixos temàtics: Investigació, desenvolupament i innovació tecnològica, aplicació de les TIC en l'ensenyament i l'aprenentatge i Polítiques i gestió de les TIC.  Es van presentar un total de 146 comunicacions, amb 5 sessions simultànies,  i amb l’assistència de  prop de 300 congressistes.

Els membres del GIBAF assistents al congrés van aprofitar per fer contactes amb els responsables de l’associació EDUTEC, per tal de fer-los conèixer les seves activitats i contribuir al desenvolupament de la tecnologia educativa i de les noves tecnologies aplicades a l'educació. La propera edició d’EDUTEC, tindrà lloc el setembre del 2014 a Còrdoba. Mimarem de torna-hi a ser!

Joomla templates by a4joomla